Svenska Marknaden
Vi levererar våra Sverigeprodukter i huvudsak till den svenska bygghandeln samt husfabriker. Alla våra varor förpackas i halvpaket, och levereras vanligen i poster om 12 eller 24 halvpaket, med våra bilar.

I vårt lager håller vi ständigt ca 120 dimensioner med upp till 9 längder i varje dimension. Detta för att kunna tillhandahålla så snabba leveranser som möjligt till våra kunder.
Vår specialitet är YTTERPANELER i högsta kvalitet, både obehandlade och grundmålade. I produktionen sorteras samtliga brädor noggrant av erfarna sorterare för att ni som kund inte skall få kassaktion eller reklamationer när ni säljer våra varor.

Vi har 2 olika kvalitéer på 22mm klädselbrädor.

  1. Värmlands/Norrlands klädsel där vi hämtar råvaran i Värmland längst i söder, till Östersund i norr.
  2. Sydsvensk klädsel, råvaran hämtas i huvudsak från Västra Götaland.

Vi satsar hårt på grundmålade paneler, vi målar, i vårt egna nybyggda måleri, med vattenburna alkydoljefärger i uppvärmda lokaler för bästa resultat. Vi lagerhåller grundmålat i båda klädselkvalitéerna. För objekt så offererar vi gärna grund+mellan eller grund+mellan+slutstrukna paneler.

Förutom ytterpanelerna lagerhåller vi C24 i mindre mängd, detta för att kunna serva hus och
takstolsfabriker.
Vi har möjlighet att kapa virke till en precision på + - 1,5mm. Detta är särskilt bra om ni har större objekt eller liknande.
Övriga produkter i vårt sortiment: 28mm klädselbrädor, fasbrädor (Z-panel) med Wilma-standard, Glespanel, tegelläkt, C18 reglar, C30 reglar, väggreglar, råspont, ändspont, kortreglar, form, emballagevirke m.m.

Bokar ni via vår webshop, så ser ni aktuellt lagersaldo direkt, och kan få leverans inom ett par dagar. Om det inte finns grundmålat så boka omålat så målar vi upp på beställning.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor och funderingar!

 
 

Besök gärna några av våra partners på den svenska marknaden.